Home UncategorizedOpskrifter Senneps- og timianmarineret svinemørbrad

Senneps- og timianmarineret svinemørbrad

by paagaflen

Denne lækre opskrift på senneps- og timianmarineret svinemørbrad er en sand vinder her i vintermånederne. Opskriften er meget nem og garanterer en mør og saftig mørbrad til hyggelige weekendaftener. Mørbraden kan serveres med alt fra ovnbagte kartofler, til en lækker kålsalat eller noget helt tredje. Så det er bare med at komme igang!

Senneps- og timianmarineret svinemørbrad

Forb. tid 2 timer
Tilb. tid 13 minutter
Antal 3 personer

Ingredienser

  • 500 g Svinemørbrad

Marinade

  • 1 dl Sød fransk sennep
  • 2 spsk Sød chilisauce
  • 2 tsk Sojasovs
  • 3 tsk Tørret timian
  • 1 tsk Pebermix
  • 1 tsk Hvidløgspulver

Sådan gør du

  1. Miks alle marinadeingredienserne i en skål.

  2. Læg svinemørbraden i en plastikpose og hæld marinaden i derefter.

  3. Sørg for at hele mørbraden er dækket, og lad den hvile i køleskabet i min. 2 timer (ellers gerne natten over).

  4. Læg mørbraden i et ildfast fad, og fordel den overskydende marinade derpå. Steg i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 35-40 minutter, eller til at kernetemperaturen ligger på 65 grader.

  5. Lad mørbraden hvile i 5-10 minutter før den skæres ud, så den forbliver så saftig som muligt. Server og nyd!

Måske kan du også lide dette?

Leave a Comment

Opskrift Vurdering