Home UncategorizedOpskrifter Rullede rødspættefileter i hollandaise- og ærtesauce

Rullede rødspættefileter i hollandaise- og ærtesauce

by paagaflen

Her er en vildt lækker opskrift på rullede rødspættefileter i hollandaise- og ærtesauce. Opskriften er super nem og er en hurtig omgang hverdagsmad på 30 minutter. Det ser lidt svært ud, og lyder måske ligeså, men bare rolig, retten består af få ingredienser. Jeg har også selv “snydt” lidt med en pulver-hollandaise og en færdiglavet frossen ærtepuré, men resultatet er altså godt.

Server det med lækre små nye kartofler, eller hvad du ellers lige kan finde på – mums!

Rullede rødspættefileter i hollandaise- og ærtesauce

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 4 Rødspættefileter
  • 8-12 Grønne asparges
  • 4 Bacon i skiver
  • 1 brev Hollandaisesauce
  • 50 g Smør
  • 2 dl Mælk
  • 150 g Ærtepuré (jeg bruger en fra frost)

Sådan gør du

  1. Rengør de grønne asparges og skær de hårde ender af. Rul en rødspættefilet om 2-3 asparges, og slut af med en skive bacon, der rulles rundt om fileten.

  2. I en lille gryde laves hollandaisesaucen efter anvisning på pakken, og derefter tilsættes ærtepuréen (bare i frossen tilstand, hvis du bruger fra frost). Lad saucen koge op og rør det godt sammen.

  3. Fordel saucen i bunden af et ildfast fad, og læg derefter rullerne ovenpå.

  4. Bag ved 200 grader i 20 minutter. Server med det samme 🙂

Måske kan du også lide dette?

Leave a Comment

Opskrift Vurdering