Pizzasauce

by paagaflen

I anledningen af den internationale pizzadag (d. 9. februar) deler jeg her min absolutte yndlings pizzasauce! Denne opskrift er en kombination af alt det bedste indenfor tomater, olivenolie og lækre krydderier – MUMS. Brug saucen som en god base til en margherita-pizza, til kartoffelpizzaen eller under alt dit yndlingsfyld. Man behøver ingen undskyldning for at spise pizza, men nu hvor vi rammer en international pizzadag, så er det næsten kriminelt ikke at spise det 😉

Opskriften her er rigeligt med sauce til 3 store bageplader, men den kan også sagtens halveres – eller opbevares i køleskabet i et par dage.

Pizzasauce

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 3 Pizzaer

Ingredienser

  • 500 g Passata
  • 140 g Tomatpasta
  • 3 spsk Ketchup
  • 1 spsk Olivenolie
  • 3 fed Hvidløg
  • 2 tsk Oregano (tørret)
  • 2 tsk Basilikum (tørret)
  • 1 tsk Timian (tørret)
  • 1 tsk Pebermix

Sådan gør du

  1. Miks passata, tomatpure og ketchup godt i en kasserolle og tænd på medium varme.

  2. Pres hvidløg deri, tilsæt olivenolien og rør sammen.

  3. Rør alle krydderierne i saucen, og lad stå på varmen under omrøring til det begynder at boble let.

  4. Tilføj enten direkte til din pizza, eller hæld på glas og opbevar det i køleskabet.

Måske kan du også lide dette?

Leave a Comment

Opskrift Vurdering