Home UncategorizedOpskrifter Fastelavnsboller med oreo og jordbær

Fastelavnsboller med oreo og jordbær

by paagaflen

Absolut ultra nemme fastelavnsboller fyldt med oreo og friske jordbær. Denne opskrift er perfekt til at brillere med overfor dine fastelavnsgæster. Disse skal bare afprøves, især hvis du ligesom jeg bliver fristet af de flotte (men dyre) fastelavnsboller ved bageren!

De tager næsten ingen tid, og kræver ikke de helt store bageevner, så ud i køkkenet med dig 😉

Fastelavnsboller med oreo og jordbær

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 1 ds Croissanter (1 dåse svarer typisk til 6 croissanter – find dem i køledisken sammen med butterdej)
  • 1 Æg
  • 1 spsk Sukker
  • 1 dl Piskefløde
  • 2 spsk Flormelis
  • 3 spsk Flødeost naturel
  • 5 Oreos
  • 200 g Jordbær (friske)

Sådan gør du

  1. Åben dåsen med croissantdejen. Del dejen i 6 lige store dele (typisk er dejen allerede inddelt i trekanter). Rul hver trekant sammen til en lille glat bolle og læg dem med afstand på en bageplade.

  2. Pisk ægget med en gaffel, og pensel bollerne let. Drys derefter sukker ovenpå hver bolle. Bag efter anvisningerne på dåsen, og lad køle fuldstændigt af bagefter.

  3. Pisk fløden stiv i en skål.

  4. Rør flormelis og flødeost godt sammen, og fold det forsigtigt i den piskede fløde indtil det kombineres til én masse.

  5. Knus oreos i en pose – sørg gerne for at det er i så små stykker som muligt (pulser evt. i en foodprocessor, hvis du har sådan en). Vend dem derefter i fløde- og ostemassen.

  6. Tag 3 jordbær og skær dem i halve – læg dem til siden til pynt. Snit resten af jordbærene i små tern.

  7. Skær de afkølede boller i halve med en skarp kniv. Fyld massen i en sprøjtepose, og fyld godt på hver bolle. Læg en skefuld jordbærtern i midten, og sæt toppen af bollen på. Sæt en lille klat fløde- og ostemasse på toppen, sammen med et halvt jordbær.

  8. Voila! Server til aftenskaffen, og imponer dine gæster 😉

Måske kan du også lide dette?

Leave a Comment

Opskrift Vurdering